Oázis Kertészet Budakeszi

frissítve 2018. július 24.

Nyitvatartási idők

péntekP
8:00 – 19:00
szombatSzo
8:00 – 19:00
vasárnapV
8:00 – 18:00
hétfőH
8:00 – 19:00
keddK
8:00 – 19:00
szerdaSze
8:00 – 19:00
csütörtökCs
8:00 – 19:00
Zárva.
Nyitásig  12 h 53 min.
12 h 53 min

Gazdasági információk

Adószám
13-09-065247

Leírás

1987 Boross István és felesége Hedvig megalapítja az Oázis Kertészetet.Az Oázisban élmény a vásárlás, erre az ámulatba ejtő választék, és a természetes, zöld környezet a garancia. Mindig figyeltünk vásárlóink, megrendelőink igényeire, sok innováció kötődik nevünkhöz. Ennek köszönhetően az Oázis Csoport mára a közép-kelet európai térség legnagyobb dísznövény kereskedelmi cégcsoportja lett.Az Oázis alapítása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy látogatóinknak élmény legyen a vásárlás.
Nálunk kényelmesen vásárolhat családjával, a gyerekek imádnak a növények közt játszani, és közben megismerik a természet szépségeit is. Áruházainkban szakképzett kollégáinktól kaphat tanácsadást, évente hat alkalommal megjelenő, ingyenes Oázis Magazinunkat minden vásárlónk megtalálja nálunk.
Külön figyelmet fordítunk fogyatékkal élők kiszolgálására, áruházaink akadálymentesek, kérésre munkatársaink szívesen segítenek.


Cégleírás
Oázis a szőlőskertben Budakeszi nevét egy 1296-os keltezésű oklevélből következtetve az ősi Keszi törzs valamelyik nemzetségétől kaphatta. A település helyén már az új kőkorszakban éltek emberek, és jelentős régészeti leleteket találtak itt a római korból is. A honfoglalás, majd az államalapítás után a település mindenkori fejlődését elősegítette, hogy fontos forgalmi csomópont volt évszázadokon keresztül, mivel a budai vár, Zsámbék - Székesfehérvár, Tinnye - Esztergom főútvonalában fekszik. Esztergom felé ezen az úton közlekedtek, hogy a Visegrád felé vezető utak vámjait kikerüljék. A XIX. század második feléig a mezőgazdasági termelés, elsősorban a szőlő- és bortermelés, gyümölcstermesztés jellemző a településre, amelynek elsődleges piaca Pest és Buda volt. A város déli határának dombjain szőlőskerteket alakítottak ki, innen kapta a nevét a mai Szőlőskert városrész.
Szőlőt már csak elvétve találni ezen a területen, de az Oázis Kertészet, feléleszti a "kertész" hagyományokat. "Nem véletlenül választottuk ezt a helyet, újabb áruházunknak" - mondja Boross István az Oázis Kertészet alapító tulajdonosa. "Mi egy családi vállalat vagyunk. Ezért fontos számunkra, hogy közösség, ahol dolgozunk, befogadjon minket. Bízunk benne, hogy a város lakossága hamar felfedezi, hogy az Oázisban nem csak vásárolni lehet, hanem kikapcsolódni is." Valóban a sok ezer virág látványa igazi családi program lehet a városiak számára. A kertészetben tett kirándulás alkalmával az is feltűnhet, hogy az Oázis saját neve alatt is forgalmaz termékeket.
Ezek mind kiváló minőségű, hazai beszállítóktól érkező növények és kiegészítők, és nem véletlen, hogy az Oázis nevét adta hozzájuk. A bevásárlóközpontokban megszokott rohanás után igazi felfrissülés itt sétálni, eltölteni egy kevés időt, beszélgetni egymással és az itt dolgozókkal. Az Oázis nagy gondot fordít arra, hogy a helyi lakosok is kapjanak munkahelyet áruházban. A Budakeszin élő emberek különféle hagyományokat őriznek. Magyar, német, erdélyi,?
Kulcsszavak:
Kertészet, Faiskola
Termékek
fűmag, virágzó évelők, fűszerek, balkon zöldségek, textíliák, bogyós gyümölcsök, cserje mixek, talajtakarók, ásványi műtrágyák, táprudak, tápoldatok, trágyák, földek
Szolgáltatások
dísznövény kölcsönzés, kerttervezés, teleltetés, gyepszőnyeg forgalmazás, hobbikertész tanfolyam, díszcsomagolás
További szolgáltatások
ingyenes parkolási lehetőség
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Oázis Kertészet Budakeszi a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oázis Kertészet Budakeszi

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Oázis Kertészet kirendeltségek

 1. Zilah Utca 6
  1022  Budapest
 2. Diófasor U. 20-22
  2049  Diósd
 3. Kőbányai Út 47
  1101  Budapest
 4. Meddőhányó Utca 3-5
  1237  Budapest
 5. Leshegy Út 1/A
  2310  Szigetszentmiklós